Referenties

Verwijderen van 6 grote bomen (lariksen en sparren)
Op een veilige manier zijn zes grote bomen (lariksen en sparren) met een maximale hoogte van 25 meter verwijderd. Voor het verwijderen van de bomen was een kapvergunning noodzakelijk. Hierbij werd gebruik gemaakt van professionele klimuitrusting. De bomen bevonden zich dichtbij een woonhuis ( 1 boom zelfs binnen 2 meter afstand). De bomen werden veilig, snel en zonder enige schade verwijderd. Nadien werd alles keurig opgeruimd. Vooraf werd een duidelijke offerte opgemaakt (goedkoper eindbedrag dan bij andere offertes!) en in goed overleg werd een planning gemaakt. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De heer Nijhuis is prettig in de omgang, werkt keihard en raad ik aan iedereen aan.


Kappen van twee moerbeibomen in achtertuin
Nijhuis heeft de opdracht geheel naar wens uitgevoerd. Hij heeft tegen een hele scherpe prijs vakmanschap afgeleverd. De bomen zijn netjes gekapt en afgevoerd. Hij heeft alles zeer netjes achtergelaten. Bovendien was hij ook nog eens erg snel beschikbaar en had hij weinig tijd nodig om alles in z’n eentje te doen. Wij zijn heel tevreden en kunnen hem zeker aanbevelen!


Plaatsen schutting en poortdeur
Erg goede ervaring met Wouter Thijs. Snelle en duidelijke communicatie vooraf. En het leveren van vakwerk bij de opdracht zelf. Erg blij met de schutting en poortdeur die is gezet. Ook als je naderhand nog vragen hebt zeer behulpzaam.